ISPLIVALA ISTINA O DŽEJU! Pevač godinama ovo radio u TAJNOSTI, sada je sve otkriveno! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri godine od Džejeve smrti isplivavaju detalji njegovog života.,

ISPLIVALA ISTINA O DŽEJU! Pevač godinama ovo radio u TAJNOSTI, sada je sve otkriveno! (FOTO)

Foto: ATA Images

Legendrani pevač, Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine, a tada je čitava javnost plakala za njim. Ostao je upamćen po svom glasu, emocijama, ali i velikom srcu koje je imao i empatiji prema drugima.

Foto: ATA Images

Istina o Džeju

Sada je na društvenim mrežama jedan mladić otkrio šta mu je o pokojnom pevaču rekla tadašnja devojka koja je radila u jednoj pekari gde je Džej redovno svraćao.

- Moja bivša devojka je radila u pekari na Dorćolu i pričala mi je da kada se završava smenu, a ostane joj peciva u pekari, pokojni Džej je dolazio i kupupovao sve što je ostalo za ljude koji nisu imali šta da jedu, a ona mu je kucala njen popust. Dve dobre duše - napisao je on, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Foto: printscreen/ispovesti

Ispovest mladića o Džeju

Podsetimo, Džej je sahranjen u Aleji zaslužnih građanja uz zvuke violina i njegovu pesmu ''Nedelja'', a nekoliko dana kasnije čitav Dorćol se oprostio od njega na poseban način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading