SLOBI RADANOVIĆU SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Pevač postao ekspert u menjanju pelena!

Autor:

Zabava

05.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović otkrio koliko mu se promenio život nakon što je postao otac.

SLOBI RADANOVIĆU SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Pevač postao ekspert u menjanju pelena!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač Sloba Radanović nedavno se ostvari prvi put u ulozi oca, a njemu je na svet naslednika Damjana donela supruga Jelena Radanović. On je sada progovorio koliko mu se život promenio nakon dolaska sina.

- Novi stari Sloba, da kažem. Probude ti se emocije za koje nisi znao da postoje, jedva čekaš da dođeš kući da vidiš dete. Sada sam već bolji i brži u menjanju pelena, ja ih tri četiri puta dnevno menjam. Ona je majka koja sve radi i ništa joj nije teško, ali se trudim da radim i ja - rekao je Sloba.

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović

 

- Koliko te je promenila ova uloga?

- Dobiješ neku brigu, non stop razmišljam da li je dobro i šta radi. Kažem ti, velika odgovornost, pogotovo u današnje vreme odgajiti dete kako treba...Plašio sam se prvog dana, ali sam sada već stekao osećaj. Ja znam da dete može da plače zbog toga što je gladan ili pelene, a kada plače i dalje, onda je nešto drugo, tada zovem Jelenu - dodao je Radanović za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading