RODITELJI NISU HTELI DA DOĐU! Luke Black nakon pobede ne prestaje da se TRESE: Hteo sam da ODUSTANEM! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luke Black nakon pobede na ''Pesmi Evrovizije'' van sebe.

Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black pobedio je na ''Pesmi za Evroviziju'', te će tako Srbiju u Liverpulu predstavljati sa numerom ''Samo mi se spava''.

On nije krio uzbuđenje i sreću nakon proglašenja pobednika, a kako je rekao, bori se sa sobom da se ne rasplače.

- Presrećan sam, ne mogu da verujem, nisam očekivao toliku podršku publike i zahvaljujem se i žiriju i svim svojima iz tima. Svi smo presrećni, suzdržavam se da ne zaplačem, da budem malo normalan - iskren je Luke, koji je otkrio i da li su mu roditelji tu:

Foto: ST/Dragan Kadić

Luke Black o pobedi

- Nisu, nisu hteli da dođu, ne znam zašto, ali me gledaju i podržavaju i moram da zovem tatu da mu javim da sam pobedio. Moj tata je bio Di-Džej i on me je uveo u muziku, on me je najviše podržavao u muzici. Možda ih povedem sa sobom u Liverpul, što da ne, oduvek sam pričao da ako budem poznat, mamu i tatu ću voditi svuda sa sobom.

On je za kraj imao poruku čitavoj javnosti.

- Strpeljenje, koje ja nisam imao kao muzičar. Išao sam levo-desno i gore-dole sa muzikom i hteo sam da odustanem, totalno sam se povukao. Za Evroviziju sam se prijavio čisto kao poslednji korak pre nego što totalno odustanem i evo, isplatilo se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading