RTS SABOTIRA PINKOVE LJUDE! Mnogo slučajnosti da bi bile "slučajnosti": PRLJAVA IGRA JAVNOG SERVISA!

Autor:

Zabava

03.03.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što mogu da vam kažem jeste da ko god da je odlučivao o svemu birao je pesme po dodiru, a ne po sluhu. Birale su se pesme dupetom, a ne očima, rekla je Dapčevićka.

RTS SABOTIRA PINKOVE LJUDE! Mnogo slučajnosti da bi bile "slučajnosti": PRLJAVA IGRA JAVNOG SERVISA!

Foto: E/ Stock

Prvo polufinalno veče izbora za Pesmu za Evroviziju održano je prekjuče na RTS, pa su i ove godine već pri kraju počeli skandali! Kako saznajemo, RTS je iz nepoznatih razloga sabotirao Sava Perovića, Tijanu Dapčević i Anđelinu jer su, kako se priča, karijere izgradili na Pink televiziji.

Naime, već na generalnim probama javljali su se tehnički problemi koje čelnici nisu mogli da reše sve do emitovanja programa uživo, uz obrazloženja da se takve stvari dešavaju.

- Tehničke probleme prvo je imala Anđelina. Ona se čak i našalila kad je bio problem s rasvetom i rekla: "Hvala što ste mi ostavili isto svetlo kao i kolegi Filipu. Je l' to zato što sam iz 'Zadruge'?" Zaposleni u studiju su se napravili ludi na komentare, pa je sve prošlo bez ispravki. Kasnije je problem uočio i Savo Perović, koji je primetio zvučne promene kako u svojoj pesmi tako i u pesmama kolega, pa se pričalo da ga RTS namerno sabotira. Probleme su imali maltene svi ljudi koji su na bilo koji način povezani s televizijom Željka Mitrovića. Perović je bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Tijana Dapčević je žirirala u "Pinkovim zvezdicama" i nije prošla dalje, a Anđelina je karijeru i započela na toj televiziji - priča upućen izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anđelina je imala problem sa svetlima koja nisu ispravljena do nastupa

 

Perović je po završetku prve polufinalne večeri svima zahvalio na podršci, pa je objasnio da je tačno da su postojali tehnički problemi.

- Mislim da RTS ima neki problem sa zvukom na Jutjub kanalu. Moja pesma nije imala realan zvuk, drugačije je zvučalo sve. U pitanju je bila neka tehnička greška s kanalom. Nadam se da će uskoro sve da se reši i da će se objaviti pesme onakve kako zaista zvuče. Svakako želim da zahvalim svima koji su poslali bar jednu poruku. Dobijam podršku sa svih strana, a to mi mnogo znači - kaže Savo, a Tijana Dapčević rekla je za naš list da je iznenađena pesmama koje su prošle u veliko finale:

 

Foto: Republika.rs

Savo Perović žalio se na probleme sa zvukom u svojoj pesmi

 

- Ne bih komentarisala to da li je neko sabotirao nas koji smo ranije bili na Pinku, možda je to samo neka teorija jer sam se i prošle godine takmičila. Ono što mogu da vam kažem jeste da ko god da je odlučivao o svemu birao je pesme po dodiru, a ne po sluhu. Birale su se pesme dupetom, a ne očima. Svakako, sad se odmaram, jedem burek, posle ne znam ni sama koliko vremena i zadovoljna sam.

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević nije se plasirala u finale, iako je bila među favoritima

 

Oni su prošli u finale


U veliko finale, koje će se održati 4. marta, plasirali su se mahom manje poznati izvođači, od kojih veliki broj nije ni ciljao pobedu, već promociju. U subotu opet nastupaju Stefan Šaj, Princ, CHEGI i Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luk Blek, Filip Baloš, Nađa i Empati soul prodžekt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
MM

03.03.2023 17:42

Ne razumem zasto se ovi troje žale kad im kompozicije i nisu bile za prolaz. Od svih nastupa i pesama mogu samo 3 da se izdvoje da iole nesto valjaju i da su za evroviziju.