TEŠKA NESREĆA U ZEMUNU: Mladić vozilom uleteo na trotoar i priklještio ženu uz ogradu - hitno prevezena u bolnicu (FOTO)

Autor:

Hronika

02.03.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je sa povredama vrata i nogu prevezena u KBC Bežanijska kosa nakon nesreće u Zemunu.

TEŠKA NESREĆA U ZEMUNU: Mladić vozilom uleteo na trotoar i priklještio ženu uz ogradu - hitno prevezena u bolnicu (FOTO)

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Beograđanka Lj.K. (59) povređena je danas u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Glavna i Zmaj Jovina u Zemunu, kada je na nju dok je bila na trotoaru naleteo automobil "hjundaji" kojim je upravljao M.P. (23).

Kako se saznaje, automobil je izleteo na levu stranu kolovoza i udario pešaka. Kola su priklještila ženu na zid ograde.

Žena je sa povredama vrata i nogu prevezena u KBC Bežanijska kosa.

- Čula sam samo škripu guma i u sledećem trenutku videla ženu kako leži na kolovozu - kaže očevidac nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na fotografiji na Instagram stranici 192 vidi se gomila ljudi koja se skupila na mestu događaja kao i kola Hitne pomoći.

Ovo je samoj edna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se danas dogodile na putevima Srbije, a poslednja u nizu je nesreća na auto-putu Beograd-Niš.

Da podsetimo, na oko 3 kilometra od odmorišta Krnjevo, odnosno oko 10 kilometara od Velike Plane u smeru ka Beogradu, dogodila se saobraćajna nesreća kada je kamion probio zaštitnu bankinu.

Na teren su odmah izašli pripadnici policije, a do ovog trenutka nije poznato kako je došlo do nesreće ni da li je u njoj bilo povređenih.

Pored toga, dve osobe su teško povređene, a jedna osoba je bez svesti nakon saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Ibarskoj magistrali, na oko 15 kilometara kod Raške.

Prema našim saznanjima, povređeni su prebačeni u bolnicu.

Na lice mesta, kako saznajemo, izašli su i vatrogasci koji su intervenisali na mestu udesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading