ZEJNA ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačica priznala da ju je zbog PZE stigao umor, pa progovorila o SUKOBU sa Čedom Čvorkom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna progovorila o sukobu sa Čedom Čvorkom, kao i optužbama da je kupila preglede.

Pevačica Zejna spremna je za nastup na drugoj polufinalnoj večeri ''Pesme za Evroviziju'', a kako kaže najvažnije joj je da joj glas bude u redu, jer se poslednjih dana preumorna.

- Nemam tremu, imam veliku odgovornost. BIla sam malo preumorna, pa smo neku infuzijicu dali.

Kvote na kladionicama i pregledi na Jutjubu rastu, a ona kaže da joj je najvažnije da sve generacije pesmu znaju, te da je na taj način već pobedila. Upravo zbog rapidnog rasta pregleda, optužili su je i da ih je kupila.

- Ja nemam kontrolu nad tim, ne želim da budem diskvalifikovana niti išta i nisam se prijavila da uradim glupavo nešto pre samog takmičenja. A za kladionice sam se zezala kao, da onda sam kupila i kladionice.

Republika

Foto: republika

Zejna o Čedi Čvorku

Kako je bila deo grupe ''Luna'', otkrila je i da li je kontaktu sa Čedom Čvorkom.

- Nisam zaista. To je davno bilo, prošlo vreme, nisu nam se putevi ukrstili, na ćao-ćao ako ga vidim, ali nemam gde da ga vidim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading