MILAN MARIĆ U ULOZI VODITELJA ZALUDEO ŽENE: Tviter EKSPLODIRAO: Može li da ode na Evroviziju, ne mora ništa da radi, samo nek stoji i bude lep! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji voditelji izbora "Pesma Evrovizija", Dragana Kosjerina i glumac Milan Marić zablistali su sinoć na velikoj sceni.

MILAN MARIĆ U ULOZI VODITELJA ZALUDEO ŽENE: Tviter EKSPLODIRAO: Može li da ode na Evroviziju, ne mora ništa da radi, samo nek stoji i bude lep! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Marić, Dragana Kosjerina

Popularni glumac Milan Marić  je za ovu priliku izabrao elegantno crno odelo, dok se voditeljka Dragana Kosjerina pojavila u dugoj haljini sa šljokicama, te je i ovog puta gledaoce kraj malih ekrana svojim izgledom bacila u trans.

Glumca su tokom večeri svi hvalili na Tviteru i isticali da se sjajno snašao u ulozi voditelja.

 

 

- Može li Milan Marić da ode na Evroviziju, ne mora ništa ni da radi, samo nek stoji i bude lep. Proći će bolje od svih ovih budala - glasio je jedna od tvitova.

 

 

Milan Marić je dobrodošao u moj dom- napisala je jedna korisnica. 

 

 

Milan Marić melem za oči - glasili su neki od tvitova za poznatog lgumca koji je po svemu sudeći oduševio. 

 

 

Inače, sinoć se održalo prvo polufinalno veče, a u finalu ćemo, kako su saopštili voditelji, gledati Stefana Shy, Čegija i "Braća bluz bend", Borisa Subotića", Luka Bleka, Filipa Baloša, Nađu i "Empathy Soul Project", dok dalje nisu prošla zvučna imena poput Angeline, Tijane Dapčević i Filipa Žmahera. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading