I DALJE STE NESREĆNI, ZNATE LI TO? Nepoznata žena PONIŽAVALA Slađu Allegro i kolege, ona ušla u CRVENO, pa joj BRUTALNO odbrusila, uz nju stala i ONA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Allegro nije mogla da ćuti na prozivke.

I DALJE STE NESREĆNI, ZNATE LI TO? Nepoznata žena PONIŽAVALA Slađu Allegro i kolege, ona ušla u CRVENO, pa joj BRUTALNO odbrusila, uz nju stala i ONA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Slađa Alegro danas se našla na aerodromu kada je jedna nepoznata gospođa na negativan način komentarisala poznate ličnosti i vređala ih, a Slađa je osetila potrebu da javno izrazi svoje mišljenje.

- Upravo je gospođa iza mene komentarisala svojoj ćerki kako joj nije jasno zašto za nekim nepoznatim ženama na aedromu jure novinari i slikaju ih kad su debele i nikakve, ružne, kako zovemo novinare i plaćamo po hiljadu dolara da nas slikaju. Gospođo i dalje ste nesrećni, je l' znate to. P.S. ne dajemo dolare ovo je Srbija - napisala je Slađa i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/sladja.alegro

Slađa Allegro Instagram

- I one koje "iza ekrana" pišu javnim ličnostima. Dosta sa botoksom, šta uradi od lica, vidi na šta ličiš, ogavna si i tome slično... Vašu jadnost to nije umanjilo nikako. Obucite najlepšu majicu, stavite najlepši parfem koji imate, malo ruža na usne, pustite lepu muziku, skuvajte sebi kafu, volite, zagrlite, radite na sebi, na svojoj duši i videćete kako će vam svi biti lepi. I još nesto - Dosadne ste više.

Republika

Foto: instagram.com/sladja.alegro

Slađa Allegro održala lekciju svima

Potom se oglasila i pevačica Aleksandra Bursać koja je podržala Slađu.

- Bravo, gospođo! Konačno da neko javno i suptilno pojasni neke stvari ljudima koji na svaki način pokušavaju da nas degradiraju i omalovaže. Mi jesmo javne ličnosti, ali i mi smo živa bića - napisala je ona, a Slađa joj je odmah odgovorila:

Republika

Foto: instagram.com/sladja.alegro

Aleksandra Bursać podržala Slađu Allegro

- Pa svaka osoba koja poseduje telefon i zna slova daje sebi slobodu da piše šta god želi, neka piše ako joj tako lakše, al' neće biti ni bolja, ni lepša - zaključila je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading