"ONA NE KRIJE DA JE U KABALI, PEVAČICE KORISTE USLUGE ĐAVOLA" Vendi nakon okršaja sa Elektrom Elit progovorila o estradnjacima koji su prodali dušu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da estradom vladajuć nečastive sile.

"ONA NE KRIJE DA JE U KABALI, PEVAČICE KORISTE USLUGE ĐAVOLA" Vendi nakon okršaja sa Elektrom Elit progovorila o estradnjacima koji su prodali dušu! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je promociju knjigu ,,Misterija crne žene", u kom otkriva borbu između dva sveta, tame i svetla. Ona ne krije da je uzbuđena što je uspela da održi promociju, budući da je pre svega bila planirala da se održi u crkvi, što joj je odbijeno.

 

 

- Pozitivno sam uzbuđena, radujem se što se napokon ovo desilo. Sad je u domu kulture, što se tiče crkve, sve je to u redu. Nebitno je, ono što je dato je zadato Bogom, to ne može niko da sruši, ali uvek je dobro da pada sneg, da svaka zverka otkrije svoj trag, ovaj roman jeste sudar svetla i tame, dobra i zla - počinje Vendi za Republiku. 

Nakon sukoba sa transrodnom pevačicom Elektrom Elit u jednoj emisiji, upitali smo Vendi da li na estradi vladaju nečastive sile i da li se pevačice koriste okultizmom:

Foto: Republika TV

Vesna Vukelić Vendi

 

- Nečastive sile postoje svuda, okultizmom se bave vrhunski nazovi umetnici, pevači, neki glumci, pa i političari u svetu, a kamoli mi, mi smo njihovi repovi. Madona ne krije da je u kabali, Tom Kruz ne krije da je sektolog, tako i kod nas postoje. To radi i šta, ne bih da se bavim time, ja sam tu da razobličavam. Ja nisam nikada imala taj problem, čitava ta tematika ima dodira sa mojim detinjstvom! Znam da mnogi koriste usluge okultizma, mi moramo da znamo da postoji svet tame i mnogo moćniji svet duhova, anđeli - ističe Vendi, pa dodaje koliko je skupo ući u svet okultizma:

- Veliki ceh je ući, naplata, dala baba dva dinara da uđe u kolu, tri da izađe. To je večna pogibija!

Za kraj intervjua Vendi je istakla da je i suprug i ćerka, koja se pojavila te noći na promociji knjige, podržavaju u svemu što radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading