BIKOVIĆ BIO U AVIONU KOJI PADA! Glumac ispričao detalje: Za 23 sekunde je PAO 3.000 metara!

Autor:

Zabava

21.02.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković imao je neverovatno iskustvo.

BIKOVIĆ BIO U AVIONU KOJI PADA! Glumac ispričao detalje: Za 23 sekunde je PAO 3.000 metara!

Foto: Instagram.com

Glumac Miloš Biković imao je rizično snimanje kada je bio u avionu koji pada. Naime, radi se o filmu čija se radnja odvija u Kosmosu.

- Nisam bio u Kosmosu, ali sam bio u bestežinskom stanju, to se postiže tako što se nalazite u avionu koji pada. Avion poleti na 9.000 metara i onda pada do 6.000 metara, to je nekih 23 sekunde i tako 10 puta, pa se dosipa gorivo i onda opet. Noge odu gore, ne znate šta je gore, šta je dole. Neverovatan je osećaj, trepavice su četiri puta teže - pričao je Biković, pa dodao:

Foto: ATA Images

Miloš Biković o snimanju filma u Kosmosu

- Ja sam išao na 4G, da sam išao na više morao bih da radim sken glave jer može da se desi da prsne kapilar u mozgu. To je ipak pritisak na ceo organizam. Reditelj i glavna glumica su bili u Kosmosu, u ovom filmu stvarno ćemo gledati materijal koji je snimljen tamo. Voleo bih da sam išao, ali sam zahvalan što učestvujem u takvom filmu. Retko kad znate da kad nešto snimate da to ulazi u istoriju - kaže Biković za "Prvu" TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading