DARA BUBAMARA PUKLA! Bivše drugarice postale krvni neprijatelji Seka oduvala Daru, sve radi da je uništi!

Autor:

Zabava

17.02.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve su izdale singlove istoga dana. Tog momenta nastala je ljuta bitka za preglede i dokazivanje koja je bolja. Aleksićeva ima 800.000 pregleda, dok se Bubamara zakucala na 200.000

DARA BUBAMARA PUKLA! Bivše drugarice postale krvni neprijatelji Seka oduvala Daru, sve radi da je uništi!

Foto: ST/N. Mutić

Seka Aleksić pokorila je bivšu najbolju drugaricu Daru Bubamaru s novim singlom, koji je sada već ima 600.000 pregleda više nego Darin, koji ima jedva 200.000 pregleda.
Naime, dve folk zvezde su izdale singlove istoga dana, tačnije 14. februara. Tog momenta nastala je ljuta bitka za preglede i dokazivanje koja je popularnija, aktuelnija i koja ima bolju pesmu. Dara je izbacila pesmu koju je za nju pisao pokojni Milan Laća Radulović "Koka roka" i koju je najavljivala kao nešto što će pokoriti estradu.

Foto: Promo

Seka Aleksić

 

Čak je odredila i datim kada će pesme izaći, tačnije spot, na dan slave njenog pokojnog tate, Sveti Trifun. Seka Aleksić je istoga dana izbacila singl i spot za pesmu "Emotivno nedostupna". Ona je kvalitetom teksta i kvalitetom video-spota bacila ljutu rivalku i nekadašnju drugaricu u drugi plan.


- Njih dve su zaratile još 2018, kada je Seka zakazala koncert u Areni sedam dana pre Dare. Pre toga su bile kućne prijateljice, a nakon toga ljuti neprijatelji. Od tada među njima vlada užasna netrpeljivost. Tačnije, s Darine strane, koja na sve načine pokušava da prestigne ljutu rivalku. Tako je Dara navodno kupila 400.000 pratilaca na Instagramu da bi prestigla Seku, koja uživa u pažnji 2.000.000 pratilaca već neko vreme. Još veći udarac je Seka zadala Dari, kada je, navodno, kupila preglede na novom singlu koji je izašao istoga dana kao i Darin. To je doprinelo da u očima publike Darina pesma, koja je, ruku na srce, totalno drugačija od Sekine, ode u drugi plan - navodi izvor blizak pevačicama i dodaje da smatra da je publika ovoga puta stala na Sekinu stranu:


- Iako je publika uglavnom podeljena, ovoga puta nije tako. Veći procenat odlučio se za pesmu Seke Aleksić, što zbog visokobudžetnog spota, što zbog kvaliteta teksta same pesme. Darini pregledi su se zadržali na 200.000 preglede, što je ništa ako uporedimo s pregledima koje je nekada imala na svojim pesmama i spotovima, koji su bili daleko kvalitetniji od ovoga za pesmu "Koka roka", koji je sada izbacila.

Foto: Ata Images, Youtube

Dara Bubamara

Podsećamo da je Jelena Karleuša objavila Darinu pesmu "Koka roka" još pre njene promocije pošto je tvrdila da je ona tu pesmu kupila od pokojnog Laće, koji je, prema njenim rečima, iste pesme prodavao mnogima.

Dara Bubamara se našla na stubu srama na društvenim mrežama, gde je svi nazivaju jeftinom kopijom mnogih pevačica. Korisnici Tvitera razapeli su pevačicu zbog "Koka roka" i ona je poslednjih dana glavna tema za podsmeh. Srebrni korset koji je Dara nosila u spotu neodoljivo podseća na onaj koji je ranije ponela Jelena Karleuša, a neki smatraju da Bubamara sada dosta liči na svoju nekadašnju drugaricu. Daru su upoređivali i sa Stojom s obzirom na to da je u roze-krem kombinaciji pozirala isto kao folkerka u spotu za pesmu "Žena starija", u kom glumi trudnicu. Darin stomak je u pojedinim scenama ispao baš kao da i ona glumi trudnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading