TO JE BILA BRANKA! Irfan Mensur na komemoraciji glumice se prisetio kakva je veličina bila: O njoj treba pričati!

Autor:

Zabava

14.02.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irfan Mensur se prisetio anegdota sa Brankom Veselinović.

TO JE BILA BRANKA! Irfan Mensur na komemoraciji glumice se prisetio kakva je veličina bila: O njoj treba pričati!

Foto: ATA Images, Tanjug/Filip Krajinčanić

Danas je komemoracija glumici Branki Veselinović, a njene kolege i prijatelji su se okupili u Jugoslovenskom dramskom pozorištu kako bi joj odali počast.

Glumac Irfan Mensur održao je govor i podsetio kakva je Branka bila.

- Nikad nije govorila ''Mlađa'' ili ''moj muž'' uvek je govorila ''Moj Mlađa'', bez tog moj nije moglo da prođe. Bio sam kod njih nekoliko puta - portikle, hekleraji, dugmići, bundice... Uđeš kao da si ušao u neku bajku, kao da si ušao u mali priručni pozorišni muzej. Mlađa nudi nešto oštro, Branka nudi crno vino. Išao sam kod Mlađe da mi da neke svoje prevode koji još nisu igrani. Jednom u razgovoru kaže meni Branka trebalo je mnogo napora da je čovek isprati, trebalo je puno energije, ide u Švedsku biće u Malmeu, ja kažem ''pa Branka moji žive u Švedskoj, već decenijama u Malmeu.'' Ja joj dam telefon misleći da traži onako usput, bila je u Malmeu tri dana sve vreme u stanu kod moje majke. I ranije kad smo se sretali već sa 10 metara ona viče ''Kako ti je majka?'' To nikada nije zaboravila.

Republika

Foto: Republika

Irfan Mensur o Branki Veselinović

On se prisetio i jedne anegdote koja pokazuje kakva je Branka bila kao čovek.

- Ispričaću vam još jednu anegdotu, Branka je zaslužila da pričamo. 3.aprila se slavi Međunarodni dan pozorišta, onda svi penzioneri sednu u prvi red. 

I pre par godina nema Branke, nastaje mala panika, uznemirenje, kazu čekajte ljudi Branka se javila , žena koja je pazi kaže da joj je loše, pa da je ona pripazi, to je bila Branka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading