RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE HITNO: Pevačica u problemima, menadžer je totalno razorio!

Autor:

Zabava

13.02.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović bila primorana da otkaže nastupe!

RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE HITNO: Pevačica u problemima, menadžer je totalno razorio!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović je prekinula saradnju sa dosadašnjim menadžerom koji joj je ugovarao nastupe, te je tako na njegovo mesto došla njena rođena sestra Maja Manojlović.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Shodno situaciji, Rada se oglaisla na Instagramu i napisala da je bila primorana da otkaže sve zakazane nastupe, koje je njen sad već bivši menadžer pozakazivao. 

- Pošto i sami znate da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim menadžerom, otkazala sam sve nastupe koje je on zakazao jer je jednostavno nemoguće raditi pod tim uslovima - napisala je Rada na svom Instagram storiju i pojasnila:

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović Instagram

- Zbog problema u komunikaciji i nemogućnosti da stupim u kontakt sa organizatorima privatnog veselja (koji su me angažovali 15.04 u Nišu), zamolila bih da se ljudi jave mojoj sestri - napisala je Rada u okviru Instagram storija.

Inače, kako su mediji ranije pisali Rada i Maja bi trebalo da profitiraju za čak 160.000 evra, a pevačica je sestru izabrala za svoju saradnicu kako bi ubuduće sva zarada išla "u jedan džep".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading