MORBIDNO! Dara Bubamara skrnavi očevu slavu, na taj dan objaviće pesmu sa degutantnim tekstom!

Autor:

Zabava

10.02.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara nema meru kada su skandali u pitanju!

MORBIDNO! Dara Bubamara skrnavi očevu slavu, na taj dan objaviće pesmu sa degutantnim tekstom!

Foto: Ata Images, Youtube

Pevačica Dara Bubamara najavila je veliku promociju pesme za 14. februar, za Dan zaljubljenih. Međutim, 14. februar ima veću konotaciju kada je Darin život u pitanju, jer je to slava njenog oca. 

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara Instagram

- Dragi moji, za premijeru nove pesme i spota izabrala sam, simbolično, 14. februar - slavu mog oca - Sveti Trifun, ali i dan zaljubljenih - napisala je Dara. 

Pevačica je na Instagram profilu objavila da će na taj dan, na dan očeve slave objaviti novu pesmu. Međutim, mnogi nisu shvatili o kakvoj pesmi se radi. 

Sa druge strane, njena koleginica Jelena Karleuša na Instagram profilu objavila je prepisku sa pokojnim Milanom Laća Radulović, u kojoj se vidi tekst pesme, koju je Dara otpevala u novoj pesmi. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša objavila tekst pesme na Instagramu

 

Glavni motivi ove pesme su poroci poput narkotika i cigareta, što je vrlo degutantno da baš takvu numeru objaviti i istaći da je to sadržaj koji će objaviti na dan slave svog oca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading