ANABELA POŠLA NA SNIMANJE BEZ GAĆICA: Šok paparaco Lunine majke, nije mogla da obuzda vruću haljinicu, sve izvirilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas uhvaćena u emisiji bez donjeg veša.

ANABELA POŠLA NA SNIMANJE BEZ GAĆICA: Šok paparaco Lunine majke, nije mogla da obuzda vruću haljinicu, sve izvirilo! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Anabela Atijas i majka Lune Đogani oduvek je bila simbol negovane i doterane dame. U petoj deceniji Anabela je pokazala da žene mogu izgledati izuzetno besprekorno, pa ne čudi što je u svom velikom povratku na muzičku scenu provokativnija nego ikad.

Ako je suditi po fotografijama nastalim sa snimanja emisije Zvezde Granda specijal, uspešno je položila estradni ispit javnog pojavljivanja.

 

Osim što ispod šljokičaste, prekratke haljine sa dubokim izrezom nije imala gaćice, pevačica se nije libila da prekrsti noge nekoliko puta kako bi svoje smelo izdanje učinila još izazovnijim.

Kada je došlo vreme da ustane iz fotelje, umalo joj je sve sevnulo, ali joj ni to nije smetalo da izgrmi na sceni i odbrani titulu najzgodnije bake sa javne scene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading