ZORANNAH PONOVO NA UDARU FANOVA! Digla se kuka i motika zbog ŠOK PROMENE poznate jutjuberke, društvene mreže se usijale! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović napravila je neočekivanu promenu, što je njene fanove iznenadilo negativno.

ZORANNAH PONOVO NA UDARU FANOVA! Digla se kuka i motika zbog ŠOK PROMENE poznate jutjuberke, društvene mreže se usijale! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Zorannah

Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki i influenserki, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ponovo se našla na žestokom udaru svojih pratioca na drušvenoj mreži Instagram, i to opet zbog fizičkog izgleda. Naime, modna blogerka je na svom profilu objavila fotografiju šokantne transformacije, koja se, po svemu sudeći, mnogima nije dopala.

Zorana je inače sklona čestim promenama na sebi, a ovog puta rešila je da vrati plavu boju kose, po kojoj se i proslavila na početku svoje jutjuberske karijere. Iako su joj fanovi govorili da je dobro što je pre par godina prešla u brinete, ona je odlučila da se podseti svojih početaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

- Ne paničite - napisala je kratko Zorannah u okviru svoje objave.

Međutim, njeni fanovi nisu shvatili njenu poruku, te su je žučno obaveštavali koliko je pogrešila u povratku u plavuše.  "Izobličila si se, ovo nisi ti", "Velika greška", "Bolje ti je bilo ranije", poručivali su joj jedni, dok je bilo i onih retkih koji su joj uputili komplimente na račun izgleda.

Republika

Foto: instagram.com/zorannah

Zorannah uradila silikone

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da fanovi Zorane Jovanović napadaju jutjuberku zbog fizičkog izgleda. Naime, nedavno se digla kuka i motika kada je influenserka ugradila silikone, koji su, malo je reći, zgrozili njene pratioce na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading