KEMAL MALOVČIĆ PROPAO? Pevač PRODAJE SVE što ima, otkrio kako zarađuje za život!

Autor:

Zabava

09.02.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio kako danas živi.

KEMAL MALOVČIĆ PROPAO? Pevač PRODAJE SVE što ima, otkrio kako zarađuje za život!

Foto: youtube.com

Folker Kemal Malovčić ima iza sebe karijeru dugu više decenija, a osim što je pevao i punio kafane, i sam je držao jednu diskoteku, koju je odlučio da proda.

- Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. Deca ne žele iz inostranstva da dolaze i time se bave. Ako ne uspem da prodam diskoteku, nastaviću da se bavim istim poslom. Kažu da sam propao, međutim, ja se bavim pevačkim poslom preko 50 godina i sve mi je dosadilo. I pored toga što sam u penziji, ljudi stalno zovu da dođem i pevam. Zarađujem od autorskih prava na Jutjubu, malo od autorskog dela što mi daje Sokoj i imam neka primanja u Bosni. Sva sreća pa sam na vreme počeo da uplaćujem penziju u Austriji. Od '95. imam njihovo državljanstvo i sada uživam njihovu penziju - rekao je nedavno Kemal Malovčić i dodao:

 

 

- Ceo svet sam proputovao, borio se, podizao i gradio. Na kraju shvatim da je zdravlje na prvom mestu. U ona srećna vremena je bilo bolje, hit i karijera su išli spontano. Ako nisi imao dobru pesmu, nisi mogao ništa ni da napraviš. Zaborave te i ne postojiš više.

Kako je tada rekao, njegova deca su krenula svako svojim putem.

- Deca neće da nastave da se bave mojim poslom. Žive u Beču, završili su razne škole. Najstariji sin završio je školu za IT stručnjaka, ćerka se bavi glumom, snimila je dva albuma, ali je odlučila da privremeno napusti pevanje. Drugi sin studira, dok je treći završio trgovačku školu i on je šef špara u Austriji.

 

 

Osamdesetih godina se mnogo pričalo o njegovom privatnom i ljubavnom životu, a iza sebe ima tri braka.

- Privedem devojku, a pročuje se da sam se oženio. Hodam sa curom, a narod kaže oženio se Kemo. Pevam najžešće orijentale, a neki novinari iz Beograda kažu da sam studirao veronauku u Bagdadu. Kakva crna nauka, u mladosti nisam imao da odem ni do mog rodnog grada. Babo rudar, a nas osmoro dece - pričao je on tada, a preneo je Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading