"JA SAM NJU PRVA NABOLA, DEŠAVALO SE I RANIJE" Indi razvezla jezik o tuči sa Editom, pa otkrila stravične detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Aradinović Indi otkrila je sve o tuči sa sestrom Editom Aradinović!

"JA SAM NJU PRVA NABOLA, DEŠAVALO SE I RANIJE" Indi razvezla jezik o tuči sa Editom, pa otkrila stravične detalje! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Indira Aradinović Indi došla je u epicentar skandala nakon što se otkrila njena tuča sa sestrom Editom Aradinović. Nakon toga, Edita je izašla sa pričom da je nasilje u porodice sasvim normalna i prirodna stvar, a sada u emisiji ,,Amidži šou" Indi govori da je do tuča i rasprava dolazilo i ranije:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Indira Aradinović Indi Amig show

 

- Pravimo našu privatnu Zadrugu, smešno je i interesantno, da je bilo od početka, to bi bilo zabavno. Ovo je iskreno, ima deo i kada ja nju nabadam! - tvrdi Indi i dodaje:

- Ona je navikla na tvrdo da udari, majka nas razdvaja, javna moja majka. Obe smo krive i nećemo dozvoliti da se ovo ponovi. Bio je samo loš period, nas dve će to proći do marta, tako kaže naš astrolog, tako da, trebalo bi da bude sve dobro u budućem periodu. Oko gluposti je počelo. Ovo nije prvi put da se mi posvađamo! Ona meni može da uradi šta god hoće, ne znam za nju, ali kao starija sestra joj dajem du dozvolu i to je to. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading