TUGA! Od Marijane Seifert ni TRAGA, a danas bi proslavila ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

07.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Seifer bi danas napunila 39 godina.

TUGA! Od Marijane Seifert ni TRAGA, a danas bi proslavila ROĐENDAN!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Pobednica rijalitija ''Veliki brat'' 2011. godine Marijana Seifert nestala je 27. aprila prošle godine. Ona je u toku noći otišla od kuće, a njene lične stvari su pronađene na Mostu mladosti.

Foto: printscreen

Marijana Seifert nestala je prošle godine

Marijana do dana današnjeg nije pronađena i niko ne zna šta se dogodilo sa njom. Ono što je posebno tužno, jeste da bi Marijana danas napunila 39 godina, što njenu sestru Maju Kovačević koja je učesnik rijalitija ''Zadruga'' danas razara ceo dan.

Potraga za Marijanom je usmerena na reku Savu, ali ništa ne ukazuje na to gde bi mogla da bude, te mnogi tvrde, kao i njena porodica, da se sumnja na najgore.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert

Marijanini roditelji su mesecima činili sve da pronađu nestalu ćerku, ali bezuspešno. Kako su govorili, žele samo da je nađu, živu ili mrtvu, ali da znaju šta im se dogodilo sa ćerkom. Crna sudbina kao da se nadvila nad ovom porodicom, njen otac Ivo Kovačević, 30. decembra prođle godine je preminuo u šibenskoj bolnici u 64. godini.

Foto: Facebook.com printscreen

Majka Marijane Seifert

Podsetimo, Ivo Kovačević bio je nezadovoljan istragom i akcijom hrvatskih službi, te je samo dva meseca pred smrt mirno protestovo ispred policijske postaje na Krugama u Zagrebu. Tada je rekao da ne planira da se pomeri sa tog mesta mesta dok ne dobije barem deo odgovara o nestanku Marijane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading