ZAVRŠILI SMO SA PROSTITUKOM U ŠUMI! Pevač šokirao priznanjem, pokupili devojku na autobuskoj stanici, ona ih počastila svojim USLUGAMA!

Autor:

Zabava

07.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Madžić otkrio je da je jednom prilikom imao susret sa prostitukom.

ZAVRŠILI SMO SA PROSTITUKOM U ŠUMI! Pevač šokirao priznanjem, pokupili devojku na autobuskoj stanici, ona ih počastila svojim USLUGAMA!

Foto: PrintscreenGrand

Pevač koji je privukao veliku pažnju u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'' Žarko Madžić šokirao je sve svojim priznanjem da je jednom prikom sa prijateljem platio prostitutku.

- Prostitucija se uglavnom iz nekog razloga vezuje za žene. O tome se više govori. Mislim da bi možda trebalo da se legalizije. Ako država može to da naplati i da se od toga ulaže u škole i vrtiće onda sam za, jednostavno se to dešava i dešavaće se bez obzira da li je legalizovan ili nije – rekao je Madžić i otkrio da li je on nekada bio sa prostitutkom:

Foto: Foto instagram

Žarko Madžić o svom iskustvu sa prostitutkama

- Ne, ne nisam nikada bio sa prostitutkom jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil.

- Pokupili smo jednu ženu, zavukli smo se u šumu neku i drug je završio šta je imao. Ta dvojka se zatim ponudila i meni da probam, ali ja sam se samo zahvalio i rekao da sam veren i da imam devojku koju mnogo volim - rekao je on za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading