"SIN JE UGLEDAO DRUGOG TATU..." Saša Kapor šokirao izjavom, izneo detalje iz braka sa Nikolinom! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor šokirao je izjavom o odnosu sa Nikolom Kovač!

"SIN JE UGLEDAO DRUGOG TATU..." Saša Kapor šokirao izjavom, izneo detalje iz braka sa Nikolinom! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Folk pevač Saša Kapor drastično je promenio imidž, a i sam kaže da nema šta nije probao. Nosio je razne dužine i oblike, a onda je, preko noći, odlučio da pusti kosu.

 

- Volim da eksperimentišem, takav sam. Menjao sam frizure, i frenč-krop, i ovo i ono, farbao se u srebrno, plavo, sad u crno... Prošle godine sam sedeo kod kuće, pričao sa Nikolinom nešto i kažem joj:"Ja ću sad da pustim kosu". Kaže ona:"Što bi puštao kosu", a ja jedino tu frizuru do sada nisam imao. Iskreno, lepo se osećam - kaže Saša, koji odavno ima više kozmetike od svoje supruge Nikoline Kovač.

- Mislim da sam je prevazišao u tom smislu. Ja stvarno sve to volim, pa i kada sam nosio izbrijano sa strane, ja odem u te frizerske radnje pa kupim te mašinice za izbrijavanje, da mogu to sam da održavam (smeh). Sad kad se vratim iz prodavnice, Nikolina mi kaže:"Bože, šta si sve to kupio".

Godinama nosi dugu bradu, a jednom prilikom, kada ju je skroz obrijao, rođeni sin ga nije prepoznao.

Foto: Instagram.com

Saša Kapor i Nikolina Kovač

 

- Jednom sam se obrijao skroz, da pustim iznova bradu. Izlazim iz kupatila, Nikolaj viče:"Mama, drugi tata", bukvalno je tako bilo! Čak mi je i Nikolina rekla:"Sada prvi put, posle šest godina, vidim za koga sam se udala" (smeh).

Nedavno su se pojavili natpisi o navodno lošem Sašinom odnosu sa majkom, što je demantovao u "Premijeri".

- Opet se vratila vest koja je stara petnaestak godina. Tu je sve u najboljem redu. Svaka porodica ima dobrih i loših momenata, nigde nije savršeno. Sada je sve u najboljem redu, čujem se sa bratom, polusestrom, kao da mi je rođena - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading