ŠOK! ANĐELKA PRPIĆ KAO CRNKA! Nova FOTKA glumice izazvala LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plava kosa je zaštitni znak Anđelke Prpić, ali glumica je sada odlučila da iznenadi svoje pratioce!

ŠOK! ANĐELKA PRPIĆ KAO CRNKA! Nova FOTKA glumice izazvala LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Glumica Anđelka Prpić je u poslednje vreme u žiži javnosti jer čeka dete sa bivšim najboljim prijateljem bivšeg muža Daria Prpića. Ona se prošle nedelje prvi put pojavila u javnosti sa svojim izabranikom, pokazavši trudnički stomak. 

Anđelka privlači veliku pažnju javnosti otkako se saznalo da je u drugom stanju, ali o aktuelnostima iz svog života još uvek nije želela da priča.

Republika

Foto: ATA Images

Anđelka Prpić prvi put u javnosti sa novim dečkom

 

Anđelku godinama svi znate kao plavušu, te je plava kosa postala njen zaštitni znak. Mnogi ne mogu da je zamisle u drugoj boji, a kamoli kao crnku.

Ipak, glumica je sada na svom Instagramu pokazala svojim pratiocima kako bi izgledala u takvom izdanju. Naime, ona je podelila kratak isečak iz jednog spota, gde je igrala zabrinutu majku koja se prerušava u profesorku.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Anđelka Prpić

Anđelka Prpić sa crnom perikom

Kako bi sakrila svoj identitet, stavila je crnu periku i naočare, a ovakvo njeno izdanje ne prestaje da se komentariše u komentarima ispod objave.

"Nikako ti ne stoji ta boja kose", "Ti si rođena da budeš plavuša", "Mnogo si simpatičnija kao plava", "Nije loše, ali bolje plavo", samo su neki od komentara njenih fanova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading