MLADU PEVAČICU POKUŠALI DA UBIJU: Gađali je kamenjem, nazivali pogrdnim imenima, pa je DAVILI U BAZENU! Da se naježiš!

Autor:

Zabava

05.02.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je proživela pakao zbog vršnjaka u školi, Lena Stamenković ističe da im to nije uzela za zlo.

MLADU PEVAČICU POKUŠALI DA UBIJU: Gađali je kamenjem, nazivali pogrdnim imenima, pa je DAVILI U BAZENU! Da se naježiš!

Foto: instagram.com/lenastamenkovich

Mlada pevačica Lena Stamenković, koja je slavu stekla tokom učešća u "Pinkovim zvezdicama", kada ju je čitava javnost zavolela zbog specifične boje glasa i talenta koji poseduje sa tako malo godina. Ona je nakon takmičenja ostvarila brojne muzičke uspehe, a sve to je propratilo i vršnjačko nasilje.

Naime, mlada pevačica je otkrila kakav surov tretman je doživljavala od svojih vršnjaka. Kako je istakla, prozivke, ismevanje, ali i gađanje kamenom su mala stvar u odnosu na one koje su joj se dešavale, jer su vršnjaci jednom prilikom pokušali da je udave u bazenu. 

- Moramo da razumemo i tu drugu stranu drugih ljudi. Iako sam, zbog svih situacija, postala introventna osoba, to mi je mnogo pomoglo jer sam krenula da pišem i sve boli koje sam trpela od drugih ljudi sam predočila u papir, harmoniju i muziku - započela je pevačica, pa se osvrnula na konkretan slučaj utapanja u bazen:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Lena Stamenković

- Postoje malene stvari koje sam doživljavala, u smislu da su me prozivali, ogovarali, gađali kamenjem, ali smatram da su to male stvari u odnosu na one koje su se dešavale. Tada proradi neki klik u mozgu da mora da se preživi. Imala sam jednu situaciju u kojoj su vršnjaci pokušali da me udave u bazenu, i to je normalno, a ja sam mislila da su mi to prijatelji. Ne uzimam za zlo, to su deca - rekla je Lena u emisiji "Pusti brigu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading