TARA SPREMNA DA OSVOJI SVET: Srbiji dugujem to!

Autor:

Zabava

04.02.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Računica i ove godine odlučila je da se bori za titutlu najlepše!

TARA SPREMNA DA OSVOJI SVET: Srbiji dugujem to!

Foto: Instagram.com

Ove godine, u susret proleću, ponovo nam dolazi najveće i najglamuroznije takmičenje u modelingu! U periodu od 20. februara do 04. marta ove godine, održaće se izbor za "Top Model of the World".

Finale prestižnog takmičenja "Top Model of the World" održava se u luksuznim i modernim, kompleksima i gradovima širom sveta. Prethodna finala održana su u Egiptu, Šangaju, Berlinu i Miamiju.

Ovo takmičenje se održava dugi niz godina, Srbija ove godine šalje po drugi put svoju predstavnicu, Taru Računicu, koja je prošle godine zauzela visoko drugo mesto za Miss Europe.

Foto: Instagram.com

Tara Računica Instagram

 

Inače, Tara ima 19 godina i dolazi iz Beograda. Dobro ste je upoznali prošle godine u toku priprema za ovaj izbor. Publika i žiri prošle godine nisu mogli da odole njenom šarmu i harizmi. Cela ekipa bila je ponosna visokim plasmanom . Međutim kako nam ovaj top model otkriva, ove godine je spremna da pokori svet!

Verovali ili ne, agencija „AAA Abraham Ackermann Agency“ koja je vlasnik licence za Srbiju i Brazil odlučila je da ponovo pošalje Top Model Serbia  Taru Računicu, koja je prošle godine zauzela visoko drugo mesto za Miss Europe .

- Ponosna sam na moj tim i celu Srbiju. Uradili smo prošle godine veliku stvar ali ove godine ćemo biti još bolji. Drago mi je što je moja zemlja po drugi put deo ovog svetskog događaja. Svakako je ogromna čast biti drugi put deo svega ovoga! Moj tim i ja vam obećavamo da ćemo odneti pobedu! - izjavila je mlada Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading