TUKLI SU GA DO SMRTI! Ni dve decenije kasnije nije otkriveno ko je UBIO poznatog glumca, a na samrti je tražio samo JEDNO!

Autor:

Zabava

04.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga koja ne prolazi.

TUKLI SU GA DO SMRTI! Ni dve decenije kasnije nije otkriveno ko je UBIO poznatog glumca, a na samrti je tražio samo JEDNO!

Foto: Youtube

Glumac Dragan Maksimović Maksa preminuo je na današnji dan 2001. godine od posledica premlaćivanja. Naime, on je pretučen 18. novembra 2000. godine ispred nekadašnjeg restorana ''Beli grad''.

Kako se sumnjam njega su napali navijači Rada, a prolaznici su samo posmatrali i niko nije prišao da mu pomogne. Ni dan danas, 22 godine kasnije, ubice nisu pronađene.

Republika

Foto: Youtube

Dragan Maksimović Maksa preminuo je na današnji dan

Bio je astmatičar, dijabetičar i tek je operisao kataraktu, te se napadačima nije suprotstavio, a huligani su ga tukli zverski. Da mu je bilo ko u tom trenutku pomogao, možda ne bi preminuo. Sa teškim povredama je prebačen u bolnicu, a borba za njegov život je trajala mesecima, nažalost, 4. februara je podlegao povredama.

Do poslednjeg dana je odbijao da identifikuje napadače i govorio je ''da se ovi mladi ljudi ne hapse''.

Podsetimo, Maksa je ostvario više od 60 uloga u pozorištu i na filmu, a jedne od najpoznatijih su u filmovima ''Crni bombarder'', ''Lepa sela lepo gore'', '' Poslednji krug u Monci'', ''Rane'', ''Nož'', kao i serije ''Gore dole'', ''Otpisani'', ''Otvorena vrata'' i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading