ŠVAJCARCI PROGLASILI ELEKTRU ELITE NAJPOPULARNIJOM PROSTITUTKOM: Trans pevačica završila na naslovnoj strani najčitanijih tamošnjih medija! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Elektra Elit dobila nadimak ''Kraljica trotoara''.

ŠVAJCARCI PROGLASILI ELEKTRU ELITE NAJPOPULARNIJOM PROSTITUTKOM: Trans pevačica završila na naslovnoj strani najčitanijih tamošnjih medija! (FOTO)

Foto: Igor Živković

Transrodna pevačica Elektra Elit proglašena je napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom na svetu. Naime, švajcarski mediji danima pišu o njenom životu, pa je jutros završila i na centralnoj strani tamošnjih dnevnih novina "20 Minuten". Otkako je postala poznata u Srbiji i regionu, kako zbog njene muzičke karijere, tako i zbog njenog turbulentnog života, svetski novinari počeli su da se raspituju o njoj.

Foto: Privatna arhiva

Elektra Elit proglašena za najpopularniju prostitutku

Nedavno su je kontaktirali povodom i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija. Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori, a prema navodima, ta vest je i najčitanija u proteklih nekoliko sati. Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak "Kraljica trotorara". 

Foto: Privatna arhiva

Elektra Elit dobila nadimak ''Kraljica trotoara''

- Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu - rekla nam je Elektra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading