Katarina Grujić nikad brutalnije oplela po prostitutkama: Na estradi se predstavljaju kao pevačice!

Autor:

Zabava

04.02.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj njihov zanat uvek vole da mešaju s pevačkim!

Katarina Grujić nikad brutalnije oplela po prostitutkama: Na estradi se predstavljaju kao pevačice!

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić otkako se udala za fudbalera Marka Gobeljića postala je druga osoba, a i jezik joj je postao oštriji. Tako je sada brutalno oplela po prostitutkama, te rekla da je nerviraju zato što se predstavljaju kao pevačice.


Naime, Kaća je osula paljbu po devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a muvaju se po estradi kao neke pevačice, pa priznala da je užasava "titula" žena fudbalera.


- Svuda postoje predrasude, pa i kod pevačica. Pogotovo u ovom mom zanimanju postoje osobe koje nisu pevačice, a predstavljaju se da jesu, a bave se na primer prostitucijom. Taj zanat uvek vole da mešaju s pevačkim - kaže Kaća za Svet i dodaje da nije jedna od onih koja se udala zbog para, već zbog prave ljubavi:

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić

 


- Žene koje su se udale zbog novca i titula stavljaju se u isti koš s divnim, poštenim devojkama i ženama koje su se udale iz ljubavi. Ranije, dok sam bila mlađa i dok me je sve nerviralo, htela sam da se svađam, ali posle 12 godina u javnosti sam sazrela i ništa me ne tangira.


Nakon toga Grujićka je rekla da ona nema konkurenciju na estradi, te objasnila da je svaki pevač individua za sebe.


- Nemam konkurenciju zato što mislim da je svako unikatan na svoj način. Ne mogu ja da se poredim sa Prijovićkom, ne može ni ona sa mnom. Isto tako i s ostalim koleginicama, svaka je jedinstvena na svoj način. Ne ličim ni na koga - rekla je pevačica, pa priznala da sebe više ne vidi u rijaliti-formatima:


- Ne postoji ugovor niti honorar na koji bih u ovom trenutku pristala i potpisala. Meni je učešće u rijalitiju mnogo pomoglo u smislu prepoznatljivosti i popularnosti i tada mi je sve trebalo. Danas mi ne treba.


Volela bih da rodim trojke


Kaća ne krije da uživa u ulozi majke, te kaže da jedva čeka da proširi porodicu:


- Volela bih da imamo još dvoje dece, a možda i blizance. Moj brat ih ima, tako da genetski postoji mogućnost da mi se to desi, mogu i trojke, zašto da ne. Ali tada bi Markovi i moji roditelji morali da priskaču u pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading