GOCA TRŽAN TERA IVANA MARINKOVIĆA U ZATVOR! Iako se hvali da je isplatio SVE alimentacije ćerki, zadrugar dve godine nije dao NI DINARA!

Autor:

Zabava

03.02.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Goca Tržan i naslednica Lena ne dobijaju neku pozamašnu cifru od Ivana Marinkovića, pevačica više neće da trpi njegova ponižavanja na njen račun.

GOCA TRŽAN TERA IVANA MARINKOVIĆA U ZATVOR! Iako se hvali da je isplatio SVE alimentacije ćerki, zadrugar dve godine nije dao NI DINARA!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Aktuelni učesnik "ZadrugeIvan Marinković hvali se u rijalitiju kako je isplatio sve zaostale alimentacije za ćerku Lenu, koju je dobio dok je bio u srećnom braku sa pevačicom Gocom Tržan, i kako se sad trudi da se zbliže, ali kako se saznaje, ova priča je daleko od istinite.

- Ivan je platio neke zaostale alimentacije, pošto je sve išlo preko suda bio je primoran na to, a onda je u jednom momentu odlučio da opet ništa ne uplaćuje mesečno. I tako već skoro dve godine. Dakle, ponavlja se stara priča. Goca Tržan nikada nije živela od tih para, nije to neka cifra, pošto se on vodi kao nezaposleno lice, ali žena više ne dozvoljava da je za*ebava. Ako može da je proziva u medijima, da priča svakakve gadosti o njoj, onda ne može da očekuje da mu išta više oprosti. Mislim da je već razgovarala sa advokatom i da planira ponovo da ga tuži za neplaćene alimentacije, to bar ide brzo. Blokiraju mu račune, pa kada legnu uplate od rijalitija, prvo se namire ta potraživanja, a njemu šta ostane - priča dobro obavešteni izvor za Svet i nastavlja:

Republika

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan tera Ivana Marinkovića u zatvor

- Ako i to izbegne, sledi mu zatvor. Goca ne prati rijaliti, to je ne interesuje, ali ljudi je zapitukuju da li gleda, da li je čula da se sad druži sa sinom Željkom... To je lepo, ali je i tužno što je morao da se desi rijaliti, da bi Ivan upoznao sina, dok sa ćerkom u isto vreme nema nikakav odnos. Ona je već zrela cura, propustio je godine i godine njenog odrastanja i sazrevanja, tako da je pitanje da li će ikad i moći da imaju bilo kakvu pristojnu relaciju - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Natasa

03.02.2023 12:09

Pa gde je prizetko......?🤣🤣🤣🤣