SLABA NA FUDBALERE! Sofija Šašić u ljubavi sa poznatim sportistom, viđaju se van Beograda, a sada je isplivala njihova fotografija! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić ima novog dečka.

SLABA NA FUDBALERE! Sofija Šašić u ljubavi sa poznatim sportistom, viđaju se van Beograda, a sada je isplivala njihova fotografija! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović Sofija Šašić neretko je glavna tema javnosti, što zbog roditelja, što zbog ljubavnih odnosa. Iako se o njenim vezama mnogo pisalo, te je spajana sa brojnim poznatim muškarcima, ona to nikada nije komentarisala. Ipak, ona je odnedavno u vezi sa bivšim fudbalerom Milanom Perendijom, sa kojim ne krije vezu.

On ponosno objavljuje fotografije sa njom, dok je ona još uvek tajanstvena. Bili su zajedno u Barseloni, a trenutno su na Zlatiboru gde uživaju u svojoj ljubavi, prenosi Kurir.

Foto: printscreen/instagram.com

Sofija Šašić sa novim dečkom

Podsetimo, Sofija je bila povezivana i sa reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem. Pre njega je bila u ljubavi sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde Brankom Jovičićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading