UPOZNAJTE NAJBOGATIJEG SRPSKOG INFLUENSERA! Slupao je lamborginija od 300.000 evra, bio u vezi sa 7 godina starijom poznatom starletom!

Autor:

Zabava

01.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Ikač, kojeg samo na Instagramu prati čak 204.000 ljudi, važi za najbogatijeg srpskog influensera.

UPOZNAJTE NAJBOGATIJEG SRPSKOG INFLUENSERA! Slupao je lamborginija od 300.000 evra, bio u vezi sa 7 godina starijom poznatom starletom!

Foto: printscreen/instagram.com/ikac98

David Ikač (24) obožava skupe automobile, pa su njegove fotke na društvenim mrežama uglavnom sa skupim mašinama.

Trenutno, ako je suditi prema njegovom profilu, vozi audi čija je vrednost oko 80.000 evra, noviji modeli se kreću i do 150.000 evra. Na tablici ima svoje inicijale, pa kada protutnji gradom svi znaju da je on.

Znao je i da se bahati u vožnji, pa je jednom prilikom snimio stori kako kazaljka pokazuje da je dostigao brzinu 211 kilometara na sat. Pre nego što je seo za volan pitao je svoj epratioce da li je neko raspoložen za trku.

Republika

Foto: Printscreen/Instagranm

Influenser David Ikač

David se predstavljao kao fudbaler koji živi na relaciji Beograd - London. Bavi se i preduzetništvom, a oni koji ga poznaju kažu da odlično zarađuje. Ima firmu u Dubaiju, kao i restoran u Beogradu na vodi.

Prošle godine slupao je lambordžini od 300.000 evra. Nesreća se dogodila u Dubaiju, a šteta je procenjena na 90.000 evra. Ikač, obožava rolekse i ima čitavu kolekciju.

Republika

Foto: Printscreen/Instagranm

Influenser David Ikač

Ali, on je jedan i od najhumanijih influensera, često svojim fanovima deli poklone, ali i novac.

Pre godinu i po dana bio je u vezi sa sedam godina starijom Anđelom Vešticom, što je i ona potvrdila.

- Istina je da sam u vezi, ali ne želim da pričam o tome i vezu izlažem javnosti. David je super momak i ne bih više komentarisala - rekla je kratko Anđela u julu 2021. godine.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Veštica

Dovođen je u vezu s pevačicom Editom Aradinović, a jedan od najboljih drugova mu je bivši zadrugar Anđelo Ranković. Svojevremeno je viđen ispred televizije Pink, pa su mnogi pomislili da će i on biti deo ovog rijalitija. Ipak, na taj korak se još nije odlučio.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading