RUMLJANI IMAJU JASAN CILJ: Uz borbu za viši rang, velika pažnja se poklanja i budućim klupskim asovima!

Autor:

Sport

31.01.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovni zaostatak u nastavku šampionata je nadoknadiv...

RUMLJANI IMAJU JASAN CILJ: Uz borbu za viši rang, velika pažnja se poklanja i budućim klupskim asovima!

Foto: FK Jedinstvo Ruma

Već tri sezone u kontinuitetu, takmiče se u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad, a svi u klubu se nadaju da je došlo i vreme da se Rumljani oprobaju i u višem rangu, Sremskoj ligi.

 

Tokom prethodne jeseni fudbaleri Jedinstva iz Rume ostvarili su skor od devet pobeda, jednog remija i tri poraza i sa 28 osvojenih bodova zauzimaju treću poziciju na tabeli. U ovom momentu klub zaostaje šest koraka u odnosu na lidera Adaševaca, ali niko u Rumi ne gubi nadu da se trenutni zaostatak može nadoknaditi u nastavku takmičenja.

Ekipa je startovala sa pripremama u nedelju 29. januara, a prvoj prozivci trenera Vukmanovića prisustvovao je najveći broj prvotimaca, sti da se mora naglasiti da su pojedini igrači opravdano izostali.

U klubu posebno ističu da su ambicije za naredno proleće vezane za plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu, a u tom cilju ekipa Jedinstva je već angažovala Potkonjaka, a u planu je dovođenje još pet, šest pojačanja o kojima će klub informisati jvnost onog momenta kada posao bude okončan.

Foto: FK Jedinstvo Ruma

Pripreme fudbalera iz Rume

 

Istovremeno, sportski sektor je odlučio da seniorskom sastavu pidoda i četvoricu maldih fudbalera. U pitanju su Vuk Bikić (17), Luka Starčević (16), Ognjen Anđelić (17) i Luka Radusilović (15).

U prvom prolećnom kolu ekipa Jedinstva gostuju u Radenkoviću gde če odmeriti snagu sa ekipom Borca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom fudbalera iz Rume rezultatom 5:2.

 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading