PEĐA JOVANOVIĆ NASTAVLJA KONCERTNU TURNEJU: „Uvek mi je misija da publika sa mojih koncerata ode srećna“

Autor:

Zabava

30.01.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peđa Jovanović napravio haos na turneji!

PEĐA JOVANOVIĆ NASTAVLJA KONCERTNU TURNEJU: „Uvek mi je misija da publika sa mojih koncerata ode srećna“

Foto: Kamarad produkcija

Dupke pune sale, večeri dobre muzike, vesele publike i sjajne energije - ovim rečima bi se možda najbolje mogla opisati atmosfera koju Peđa Jovanović pravi gde god da se pojavi. Više od dvadeset godina prisutan je na muzičkoj sceni na Balkanu, a mesecima unazad za njegove koncerte je veliko interesovanje publike. Jovanović je koncertnu turneju započeo u Beogradu, a nastaviće je u gradovima: Čačku 06, 07.marta, potom 8.marta u Nišu, a 10.marta u Novi Sad, ali i brojnim drugim mestima na Balkanu.

Foto: Kamarad produkcija

Peđa Jovanović

 

- Veoma se radujem narednim koncertima, posebno što znam da vlada veliko interesovanje i da publika sa nestrpljenjem isčekuje da održimo koncert. U prilog tome svedoči činjenica da smo za dva dana prodali dva koncertna dana u Čačku. Uvek mi je misija da publika sa mojih koncerata ode srećna, nasmejana i vesela – objasnio je Jovanović.

Pet godina Peđa je nastupao sa članovima "Lexington benda", a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje snima. Do sada je uradio kavere pesama brojnih svojih kolega čiji video klipovi imaju na milione pregleda. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading