POLICIJA RAZOTKRILA MAFIJU! Uhapšeni Šmrk planirao da prebije Senidu, rani je i baci joj kiselinu u lice! STRAVIČNO!

Autor:

Zabava

30.01.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uhapšeni Admir Arnautović Šmrk planirao da je da fizički nasrne na pevačicu Senidu!

POLICIJA RAZOTKRILA MAFIJU! Uhapšeni Šmrk planirao da prebije Senidu, rani je i baci joj kiselinu u lice! STRAVIČNO!

Foto: Facebook, Instagram printscreen

Admir Arnautović Šmrk, koji je uhapšen prošle godine u akciji "Bumerang" zbog organizovanog kriminala, pranja novca i drugih krivičnih dela, planirao je da teško fizički povredi pevačicu Senidu Hajdarpašić tako što bi je ranio, prebio ili joj bacio kiselinu u lice.

Ovi detalji nalaze se u izveštaju MUP kantona Sarajevo koji je prosleđen tužilaštvu Bosne i Hercegovine u sklopu istrage protiv Arnautovića, piše Kurir.

Foto: ATA Images

Senidah

 

Šmrk je javnosti poznat kao menadžer repera Džale Brata i Bube Korelija i još nekih muzičkih zvezda iz regiona, a i dalje se nalazi u pritvoru i čeka podizanje optužnice. On je uhapšen 20. septembra 2022. nakon što ga je razotkrila aplikacija Skaj. Akciju je sproveo MUP kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva BiH. Kako se navodi u izveštaju, Šmrk i ekipa su sve planirali preko aplikacije Skaj i putem nje podstrekivali njima poznate osobe da izvrše fizički napad na pevačicu Senidu. Napad je planiran tokom njenog boravka u Sarajevu ili na nekim drugim lokacijama koje bi bile pogodne za to. Oni su, navodi se u policijskom izveštaju, nameravali da je "prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu".

Foto: Facebook, Instagram printscreen

 

 

- Svesni su bili da će joj na takav način naneti teške telesne povrede ili joj teško narušiti zdravlje - stoji u izveštaju MUP. Pojašnjeno je kako bi Šmrkova grupa tako počinila krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, prema krivičnom zakonu BiH. U sklopu policijske akcije hapšenja Šmrka službenici MUP KS izvršili su pretres nekoliko lokacija. Tom prilikom zaplenili su dokumente, dva motocikla, određeni broj luksuznih motornih vozila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Prema pitanju Kurira, 2020. i 2021. u serijalu tekstova o estradnoj mafiji, čiji je jedan od vođa bio upravo Admir Arnautović Šmrk. Najpre je žrtva ove mafijaške grupe bila Maja Berović. Njoj su, nakon što je odlučila da prekine poslovnu saradnju s Džalom i Bubom, bacili bombu u dvorište kuće u Beogradu, a potom su rafalnom paljbom pucali na kombi u kom su bili njeni muzičari. Ovaj incident desio se u avgustu 2019. kod Mostara i samo pukom srećom niko iz Majinog tima nije povređen.

Foto: Instagram.com

Džala i Buba

 

Sledeće godine Senida je odlučila da napusti Arnautovićev tim i tada počinje njen progon. Pretnje su joj stizale svakodnevno, zbog čega je morala da krije kuda ide da joj neko ne bi naudio. U junu 2020. morala je hitno da pobegne iz Sarajeva, gde je snimala spot s Dinom Merlinom, jer joj je prećeno ubistvom.

Zatim je u julu 2021. bačena bomba na kuću njenog saradnika u Sloveniji, a potom je 31. marta 2022. oko 22 sata u Ulici Hasana Merdžanovića u opštini Vogošća u Sarajevu došlo do aktiviranja eksplozivne naprave kojom je dignut u vazduh auto Senidinog menadžera Asima Kravića.

- Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti - rečeno je tada u MUP BiH.

Osim ovoga, još nekoliko puta su se dešavali incidenti kada su na Senidinim nastupima bacani suzavci, a poslednji izveštaj MUP kantona Sarajevo pokazuje da je pevačici život i te kako ugrožen.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading