BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ ŽELI DA JOJ SE VRATI: Nikola Đorđević napadnut zbog pevačice, on priznao da se kaje za sve što joj je uradio!

Autor:

Zabava

29.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đorđević priznao da se kaje što je varao Sanju Vučić tokom veze.

BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ ŽELI DA JOJ SE VRATI: Nikola Đorđević napadnut zbog pevačice, on priznao da se kaje za sve što joj je uradio!

Foto: instagram.com

Bivši zadrugar i bivši dečko pevačice Sanje Vučić, Nikola Đorđević napadnut je od strane gledaoca u emisiji ,,Pitam za druga". Naime, poznato je da se Nikola proslavio romansom sa atraktivnom pevačicom, a potom je pred sam ulazak u Zadrugu raskinuo sa Vučićevom. 

 

Međutim, kako je vreme prolazilo, otkriveni su svi detalji njihovog rastanka, a spekuliše se i da ju je Đorđević varao na svakom koraku, što je on sada i potvrdio. 

Ne nadajući, Đorđević je ušao u raspravu sa gledaocem, a potom se prisetio Sanjinih reči, koje su ga sada stigle. 

Foto: Nikola Mutić

Nikola Đorđević

 

- On je ostavio Sanju, ne mogu te fajtere da gledam! - rekao je gledalac, na šta je Nikola odgovorio:

- Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading