"UHVATILA SE BUĐ DOLE, ODVRATNO JE" Milica Dabović zgadila javnost novom fotkom, bez brusa, a detalj šokira!

Autor:

Zabava

29.01.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Dabović razapeli ispod fotografije na Instagramu.

"UHVATILA SE BUĐ DOLE, ODVRATNO JE" Milica Dabović zgadila javnost novom fotkom, bez brusa, a detalj šokira!

Foto: ATA Images

Bivša košarkašica i trenutna senzacija na platformi Onlyfans Milica Dabović šokira svakodnevno korisnike društvenih mreža, a ovog puta higijenski uslovi u kojima se našla, ogadili su se njenim pratiocima na Instagramu. 

Naime, Milica je pozirala na jednoj terasi, vrlo oskudno obučena, bez brusa, u haljini, na kojoj su se ocrtavale bradavice. 

 

Međutim, ono što je privuklo pažnju jesu nehigijenski uslovi u kojima se Milica našla. Ona je spakovala kofere i otputovala na Kubu, a njene pratioce je iznervirala buđ koja se uhvatila na terasi na kojoj je pozirala, pa su je razapeli u komentarima. 

- Buđ se nahvatala dole između pločica i zida i ne izgleda higijenski, odvratno je - glasio je jedan komentar, a potom su krenuli i ostali:

- "Malo jer terasa buđava", "Ali pozadina, ova buđ i vlaga".

Foto: ATA Images

Milica Dabović

 

No, za sada Milica još uvek nije odgovorila na ove zlonamerne komentare, jer, kao što je i ranije isticala, ne obazire se na ljude koji je vređaju.

- Stvarno me ne zanimaju komentari ljudi kojima je bitno samo nekog da uvrede. Ja živim svoj život i srećna sam, a to što će neko iza tastature da se napravi pametan, da uđe na moju sliku i ostavi neki zloban komentar, nemam vremena da se bavim tim stvarima - rekla je Milica svojevremeno za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading