KEBINA ĆERKA SMISLILA NOVU ŠOK TAKTIKU ZA AMERIČKE PAPIRE?! Zatražila azil posle 13 godina! Da li ovo voli žene?

Autor:

Zabava

29.01.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Kojić rešena je da po svaku cenu ostane u Americi gde je na Berkliju završila studije muzike!

KEBINA ĆERKA SMISLILA NOVU ŠOK TAKTIKU ZA AMERIČKE PAPIRE?! Zatražila azil posle 13 godina! Da li ovo voli žene?

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe tamo živi već 13 godina i očajnički pokušava da dobije papire.

Pošto je to jako teško, po savetu advokata, navodno je pribegla novoj taktici i zatražila azil kao pripadnik LGBT zajednice.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Kojić

 

- Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su verovatnoće da dobije boravak. Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je deo ekipe novog filmskog ostvarenja "Megan", koje se prikazuje u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks. Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspeha - rekao je izvor za Svet. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading