OČI SU TI ISPALE! Pričalo se da je pevač varao ženu sa 20 godina mlađom, a sada je priznao da ga je uhvatila u FLERTU SA KOLEGINICOM!

Autor:

Zabava

29.01.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Ivan Milinković otkrio je u emisiji kako je reagovala supruga na njegov flert sa mlađom koleginicom!

OČI SU TI ISPALE! Pričalo se da je pevač varao ženu sa 20 godina mlađom, a sada je priznao da ga je uhvatila u FLERTU SA KOLEGINICOM!

Foto: Ivan Radosavljevic Shume

Pevač Ivan Milinković, uživa u skladnom braku sa suprugom Micom sa kojom ima sina Filipa, a sada je pred širokim auditorijumom priznao je da je i imao iskušenja da je prevari.

Naime, on je gostovao u "Magazin in" otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je videla da mu se dopala mlađa koleginica u jednom muzičkom takmičenju u kom je bio član žirija.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/PinkTV

Ivan Milinković u Magazinu IN

- Naravno da sam bio u prilici da pogledam, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva (gurnuo nogom Anu). Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci, a ja dođem kući, a ona kaže: "Milinkoviću, oči ti ispale" - rekao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/PinkTV

Gostovanje Ivana Milinkovića u Magazinu IN

Inače, Ivan Milinković, nekadašnji član grupe "Legende", u dugogodišnjem je braku sa suprugom Micom, a pre nekoliko godina pisalo se da ju je varao sa 20 godina mlađom.

Ivan je, međutim, tada demantovao ove navode.

- To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu -rekao je nedavno pevač.

Inače, Ivan je pre Mice bio oženjen prvom suprugom Vesnom, a taj brak trajao je sedam godina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading