POTONUO SPLAV NA KOM JE PEVALA ĆANA! Pevačica ispričala detalje jezive TRAGEDIJE: Dva dečka su se UTOPILA!

Autor:

Zabava

28.01.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćana se prisetila tragedije koju je preživela.

POTONUO SPLAV NA KOM JE PEVALA ĆANA! Pevačica ispričala detalje jezive TRAGEDIJE: Dva dečka su se UTOPILA!

Foto: printscreen/Magazin In

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana nosi epitet kraljice iznenađenja. Poznato je da se na brojnim veseljima pojavljivala u različitim izdanjima i na različite načine. Ipak, jedino mesto koje odbija da peva jesu splavovi.

- Skoro me zove jedna žena da pevam na rođendanu njene majke, ja kažem može, samo mi niste rekli gde pevam. Kada je rekla da je u pitanju jedan splav u Beogradu, ja sam rekla izvini, ali ja tu ne dolazim, ako budeš našla neki salu, ja ću doći – rekla je ona, pa u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ prepričala tragediju od pre nekoliko godina koja je ostavila velike traume na njen život:

Republika

Foto: printscreen/tiktok/sladjanajovic0

Stanojka Mitrović Ćana na veseljima

- Pukao je splav na kome sam pevala zbog prevelikog broja ljudi, potopio se. Dva dečka su se utopila, a 47. ljudi je završilo sa težim i lakšim povredama. I to se uptopio dečko koji je bio prvak Republike Srpske u plivanju. Posle sam saznala da je bilo dozvoljeno 400. ljudi, a oni su primili 700 ljudi. Tada je bio Dragi Domić, pevao je radni pevač, bilo je strašno. Sećam se da me je Sale Matić posle nekoliko godina pozavao na jednu promociju, kad mi je rekao da je splav, ja sam rekla ne mogu da dođem, ne idem na splavove. Ja zaista imam traumu, stralno mi se vraća ta slika u glavi – zaključila je Ćana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading