VOLIM MOJE NEPRAVILNE ZUBE! OSTAVITE ME NA MIRU! Tijana Dapčević odbrusila hejterima!

Autor:

Zabava

27.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijanu Dapčević iznervirali korisnici Instagrama, pa je odlučila da im odgovori na ružne komentare!

VOLIM MOJE NEPRAVILNE ZUBE! OSTAVITE ME NA MIRU! Tijana Dapčević odbrusila hejterima!

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević

Pevačica Tijana Dapčević odlučila je da se obračuna sa korisnicima Instagrama koji joj ostvaljalju ružne komentare ispod njenih objava.

Pevačica je snimila kratki video snimak u kom je ispričala da je ljudi na ovoj društvenoj mreži konstantno prozivaju zbog njenih zuba.

Republika

Foto: printscreen

Tijana Dapčević

- Primetila sam da imate neopisivu potrebu da mi pišete: 'Tijana, sredi te donje zube'. E, sada, ti moji donji zubi su moj zaštitni znak. Dakle, ti moji neravni, nepravilni donji zubi su zaštitni znak. Problem je u tome što se meni često stvara kamenac i što to kada se malo stvori izgleda kao da ja nemam zube, kao da je to strašno - rekla je pevačica u objavi na Instagramu i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tijana Dapčević

- Ja volim tu moju nepravilnost i pustite me da budem nepravilna. Ne mogu svi da imaju bele A1 zube, keramika Mladenovac, žao mi je. Ja volim moje nepravilne zube, samo su krivi, ništa drugo. Ostavite me na miru.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading