NOVA KRALJICA BAKŠIŠA! Zorana Mićanović BEZ IMALO BLAMA uradila OVO na nastupu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.01.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

NOVA KRALJICA BAKŠIŠA! Zorana Mićanović BEZ IMALO BLAMA uradila OVO na nastupu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Extra FM

Od momenta kada je doživela veliku popularnost nakon hita "Sikter", Zorana Mićanović se ozbiljno probija na našoj estradnoj sceni i preti da postane traženija od svojih kolega koji su mnogo duže u poslu.

Mlađana Zorana ozbiljno je shvatila sve što sa zanimanjem pevačice dolazi, pa je zbog svoje neposrednosti, ali i talentom za pevanje uspela da stekne titulu "kraljice bakšiša".

Tokom prethodnih meseci imali smo priliku da vidimo nekoliko snimaka na kojima Mićanovićevu gosti kite ozbiljnim bakšišom, a sada je na red došla i drugačija vrsta poklona.

Naime, poznato je da pevači i pevačice dobijaju različite skupocene poklone na svojim nastupima, od zlata do automobila, a Zorani je ovog puta upala kašika u med kada je jedan momak iz prvog reda skinuo svog "Rolexa" zbog nje.

@kafansko.vece Ovo se ne dešava često 😂 Ali ovo je pravi kafanac ❤️ #kafanskoveče #zoranamicanovic #rolex ♬ original sound - kafansko.vece

Daj Roleks - našalila se pevačica, a momak je bez razmišljanja skinuo skupoceni sat i stavio joj na ruku.

Podsetimo, Zorana je poslednjih dana bila u žiži javnosti, nakon što je njena kolegnica Andreana Čekić objavila videozapis na kom daje bakšiš pevačici u apoenima od 50 i 100 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading