ON MI JE PODRŠKA ZA SVE! NE KRIJEM GA, ZAJEDNO SMO TRI GODINE: Marija Kilibarda progovorila o ljubavi sa Branislavom Vučelićem!

Autor:

Zabava

25.01.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podržava je u svemu!

ON MI JE PODRŠKA ZA SVE! NE KRIJEM GA, ZAJEDNO SMO TRI GODINE: Marija Kilibarda progovorila o ljubavi sa Branislavom Vučelićem!

Foto: PrintscreenInstagram/MarijaKilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda po prvi put progovorila je o ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

 Kako je istakla, partner joj je najveća podrška, ali i kritičar.

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je Marija i dodala da je Bane veliki kritičar kada je u pitanju njen privatan biznis.

- Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - dodaje Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Voditeljka je istakla da joj je viski omiljeno pićem.

- Imam mnogo omiljenih pića. Prvo mesto je voda, svakako. Viski mi je drugo omiljeno piće. Nisam neko ko ne voli alkohol, mislim da ga fino i umereno konzumiram, nismo više klinci, da piješ puno, da mešaš svašta. Okružena sam ljudima koji obožavaju da degustiraju pića uz hranu - rekla je Marija za "Telegraf", pa pomenula i noćni provod.

Republika

Foto: ATAImages

Marija Kilibarda

- Nemam elana za noćni život, prošlo me je to. Mogu da zaglavim do pet ujutru, ali sa svojim dragim, da gledamo neki filmski maraton, u tom smislu sam noćna ptića - bila je iskrena Kilibarda.

 

Foto:  

Foto:  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading