MISICA DVA PUTA BILA U KOMI! BORI SE SA TEŠKIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Progovorila o paklu kroz koji prolazi

Autor:

Zabava

17.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteži period u životu!

MISICA DVA PUTA BILA U KOMI!  BORI SE SA TEŠKIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Progovorila o paklu kroz koji prolazi

Foto: PrintscreenJutjub/Prigorski hr

Bivša misica Nina Bojanović otkrila je detalje velike borbe sa zdravstvenim problemima zbog kojih je dva puta bila u komi i dva puta na respiratoru.

Naime, Nina Bojanović proteklih šest meseci vodi borbu sa epilepsijom, koja joj je promenila život. Mlada manekenka 2020. godine pobedila je na izboru „Miss Supranational“ Hrvatske, a onda su počele zdravstvene komplikacije o kojima je javno govorila.

Pre šest meseci dijagnostikovana joj je epilepsija, zbog koje većinu vremena provodi u bolnici. Dva puta je bila u komi i dva puta na respiratoru, a sve kako ne bi dobila srčani ili moždani udar.

- Teško mi je, trenutno se loše nosim sa time jer je to nešto novo za mene. Pokušavam se dignem na noge psihički, a i fizički, uz pomoć porodice i doktora - ispričala je Nina.

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Nina Bojanović

 

Doktori još ne znaju šta joj se događa jer su joj napadi sve češći i traju dugo.

- Epilepsija me uništila u dosta područja u životu. Ne mogu izaći ispred kao i svaka moja vršnjakinja, vozačka mi je ukinuta, kao i neki poslovi o kojima sam sanjala. Od vremena provedenog u zatvorenom, u bolnici, imam strah izaći ispred jer me uhvati napad panike ili anksioznost - ispričala je bivša misica i dodala:

- Shvatila sam da lepota i novac ne znače ništa jer ništa nije važnije od zdravlja i porodice. Bavila sam modelingom, pa i postala ‘Miss Supranational’ Hrvatske, ali iskreno ću reći da mi taj izbor i nije trebao - rekla je ona.

Titulu misice Nina je osvojila sa napunjenih 18 godina, a danas ima 20 i vodi ozbiljnu bitku za zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading