DIGAO RUKE! POSLE FIJASKA KOJI JE DOŽIVEO POSLEDNJI ALBUM MORAO DA JOJ ZAVRNE ČESMU: Popović ženi zabranio da peva!

Autor:

Zabava

18.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedio je da bi i to bila propala investicija!

DIGAO RUKE! POSLE FIJASKA KOJI JE DOŽIVEO POSLEDNJI ALBUM MORAO DA JOJ ZAVRNE ČESMU: Popović ženi zabranio da peva!

Foto: ATA Images

Saša Popović i Suzana Jovanović

Direktor "Granda" Saša Popović zabranio je supruzi Suzani Jovanović da ubuduće snima pesme, a sve zbog fijaska koji je doživeo njen album objavljen 2021, kada su napravili gala promociju i okupili gotovo celu estradu, a da joj posle toga nijedna pesma nije zaživela kod publike.

Kako Republika saznaje, Suzana je Saši predložila da joj pomogne oko produkcije za novi singl jer je došla s idejom da snimi nešto modernije i bliže mlađoj publici, ali ju je on odmah sasekao i rekao da neće više da investira u njenu pevačku karijeru.

Foto: Republika

Saša Popović i Suzana Jovanović i Marina Tucaković na njenoj promociji novog albuma

 

- Saša je bio Suzani oduvek najveća podrška za sve. Uvek je okupljao najbolji tim saradnika za snimanje pesama i albuma, nije pitao za cenu, ali poslednji album nije postigao nikakav uspeh. Suzana se i ne trudi toliko oko karijere, ranije je uvek Saša forsirao sve i terao je da se probija na estradi, ali je sad shvatio da nema poente ulagati u nešto što neće doneti nikakav profit - priča nam izvor blizak Popoviću i otkriva dalje da se Suzana posvađala s njim kad je odbio da joj pomogne:

- Njoj nije bilo pravo kad je Saša rekao da nije pametno da snimi singl. Objasnio joj je da će to da bude aktuelna vest dan, dva i da će opet pesma da padne u zaborav jer ni ceo album nije mogao da se zavrti. Rekao je da je milione uložio u nju i da je bolje da se bavi nečim drugim jer na estradi sad prolazi nešto drugo.

Foto: ST/P. DIVAC

Suzana Jovanović

 

Podsećamo, naš list prvi je pisao o tome koliki debakl je bio Suzanin album iako se na promociji koja je organizovana u jednom prestoničkom hotelu pojavila maltene cela estrada. Album s devet pesama pre dve godine skupio je jedva tri miliona pregleda za godinu dana, a Popović je tada rekao da ga je produkcija koštala preko 100.000 evra.
Iako je Saša na sva usta hvalio Suzanin CD na kom je okupio vrsnu ekipu autora od pokojne Marine Tucaković do Gorana Ratkovića Raleta, nijedna pesma se nije zavrtela i postala hit. Pa čak ni dueti za koje su tipovali da će se dosta slušati - pesme sa Viki Miljković, Sašom Matićem i Peđom Medenicom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom i Suzano da bismo saznali da li se u međuvremenu nešto promenilo kad je snimanje singla u pitanju, ali se oni nisu javljali na brojeve telefona poznate redakciji. 

Mančićka: Saša me terao da smršam,
makazama mi je isekao sve suknje!

Koliko je Popović nemilosrdan kad je posao u pitanju, na svojoj koži nije osetila samo njegova supruga Suzana već i svi koji su s njim ikada sarađivali. Tako Suzana Mančić tvrdi kako je ceo život nju i njenu koleginicu Draganu Katić terao da smršaju, a njoj je, kako kaže, čak jednom uništio svu garderobu jer je smatrao da nije dovoljno atraktivna:

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

 

- Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi nos, te debela sam. I danas je ta tortura s mršavljenjem neizdrživa. Uticaj Saše Popovića na to da i ne spominjem... On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non-stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio ploču "Ne kuni me, mati", došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe. Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla "Pa ja nisam Lepa Brena", a on je rekao: "Ti i ne možeš da budeš Brena." Tad sam počela da nosim mini-suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini-suknji nije prošao loše - prisetila se Mančićka nedavno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading