SLOBA PONOVO POKAZAO VELIKO SRCE! Radanović iznenadio RANJENOG dečaka sa Kosova, Stefan izašao u JAVNOST i otkrio šta je pevač uradio za njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ponovo oduševio.

SLOBA PONOVO POKAZAO VELIKO SRCE! Radanović iznenadio RANJENOG dečaka sa Kosova, Stefan izašao u JAVNOST i otkrio šta je pevač uradio za njega! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Pevač Sloba Radanović ponovo je pokazao koliko je veliki. Naime, ranjeni dečak sa Kosova Stefan Stojanović napustio je bolnicu i vratio se svojoj kući, a Sloba mu je poklonio svoj CD, mobilni telefon i novac.

Kao i uvek, pevač nije o tome pričao, već je fotografija dečaka osvanula na društvenim mrežama. Stefan je odlučio da pokaže javnosti koliko ga je Sloba iznenadio, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Republika

Foto: tvitter.com/printscreen

Sloba Radanović iznenadio Stefana

Podsetimo, Stefan (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su kada je na njih pucao Albanac iz automobila u pokretu, dok su išli po Badnjake. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading