PROCURILA GOLA FOTKA POZNATE PEVAČICE! Žarila je i palila devedesetih godina, a sada svi gledaju u njeno VRELO i MOKRO telo! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže gore nakon ove fotografije.

PROCURILA GOLA FOTKA POZNATE PEVAČICE! Žarila je i palila devedesetih godina, a sada svi gledaju u njeno VRELO i MOKRO telo! (FOTO)

Foto: instagram.com/nelabijanic_official

Folk pevačica Nela Biljanić je počela muzikom da se bavi sa svega 15 godina. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom od samog početka i mnogi su joj predviđali svetlu budućnost, a ona je ipak odlučila da se povuče sa estrade i posveti se porodici.

2013. godine je bila deo rijaliti programa ''Farma 5'', kao i sledeće sezone.

Republika

Foto: Printskrin Instagram

Nela Biljanić danas

Ono po čemu je bila upamćena pored deset albuma jeste i dekolte kojim je žarila i palila devedesetih godina, kao i provokativni nastupi sa kojima je publiku oduševljavala devedesetih godina.

Na društvenim mrežama se sada pojavila fotografija iz 1997. godine na kojoj je Nela u kadi potpuno naga, a pozitivni komentari su se samo nizali, te mnogi ne kriju da žale što je više nema toliko u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading