LAZIĆ ĆE PUĆI OD MUKE ZBOG REČI NJEGOVE BIVŠE: Barbara Bobak zadala nizak udarac, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

12.01.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak prisetila se 2022. godine i bivšem dečku Darku Laziću zadala nizak udarac.

LAZIĆ ĆE PUĆI OD MUKE ZBOG REČI NJEGOVE BIVŠE: Barbara Bobak zadala nizak udarac, ovome se niko nije nadao!

Foto: ATA Images

Pevačica Barbara Bobak prisetila se 2022. godine, šta je za nju ona donela, a šta oduzela. Budući da je doživela veliku ekspanziju popularnosti tokom veze sa folkerom Darkom Lazićem, Barbara otkriva kako se sada oseća.

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

 

- Prethodna godina mi je odnela sve smeće i prljavštinu iz života, sve sitne duše, lažne prijatelje i loše ljude - rekla je ona i dodala da je spremna za novu ljubav:

- Za ljubav sam uvek spremna, a ako me pitate kakav me muškarac privlači, moj odgovor je - harizmatičan, inteligentan, ambiciozan, korpulentan i uspešan - navela je Barbara.

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ

Barbara Bobak i Darko Lazić

 

Podsetimo, prethodne godine Barbara Bobak istakla se na muzičkoj sceni, ali je osim poslovnih uspeha javnost više komentarisala njenu vezu, a potom i raskid s Darkom Lazićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading