PREMINUO POZNATI FOTOGRAF! Izgubio bitku sa TEŠKOM bolešću, sarađivao je sa celom ESTRADOM, njegova objava LEDI KRV U ŽILAMA: Umoran sam! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Zarubica preminuo.

PREMINUO POZNATI FOTOGRAF! Izgubio bitku sa TEŠKOM bolešću, sarađivao je sa celom ESTRADOM, njegova objava LEDI KRV U ŽILAMA: Umoran sam! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Poznati fotograf Marko Zarubica preminuo je u 36. godini. Izgubio je dugu bitku sa opakom i teškom bolešću sa karcinomom. On se pre dva meseca oglasio i otkrio svima kroz kakvu agoniju prolazi.

- Pre godinu dana prva kap je krenula mojim venama, sećam se tog straha i kako sam gledao dok kroz sistem kreće prva terapija i prva kap ulazi u moj krvotok, sklopio sam oči i čekao da osetim reakciju... proslo je par minuta i shvatio sam da nema posebnog osecaja i reakcija, lagano telo je prihvatalo sve u prvi mah, danas one uzimaju danak i pomalo sam preumoran. Umoran sam, godinu dana, 17 hemoterapija koje me remete u svemu, i pored lude energije, svih planova i prihvatanja jednostavno sam premoren i željan da odmorim od svega - napisao je Marko između ostalog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zarubica (@marko_m_z)

 

On je poznat po saradnji sa Cecom Ražnatović, Nikolinom Pišek, Marinom Tadić i drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading