BRAJAN PRE NESTANKA ANE PODIGAO OGROMAN NOVAC: Da li je ovo dokaz da je sve planirao - novi svedok otkrio ključne detalje

Autor:

Hronika

12.01.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anin suprug Brajan Volš je uhapšen u nedelju zbog sumnje da je ometao policijsku istragu o nestanku supruge.

BRAJAN PRE NESTANKA ANE PODIGAO OGROMAN NOVAC: Da li je ovo dokaz da je sve planirao - novi svedok otkrio ključne detalje

Foto: Instagram

Kako prenose mediji iz SAD, policiji se javio svedok koji je bacio novo svetlo na nestanak Beograđanke Ane Volš, tvrdeći da kuću u mestu Rever uoči Nove godine nije prodala žena za kojom se traga, već njen suprug.

Anin suprug Brajan Volš je uhapšen u nedelju zbog sumnje da je ometao policijsku istragu o nestanku supruge. U međuvremenu su u kući u kojoj su živeli pronađeni tragovi krvi i polomljeni nož, dok su na deponiji u blizini kuće njegove majke na drugom kraju Bostona otkriveni okrvavljeni tepih, testera kao i delovi tkanine.

- Ugovor o prodaji kuće u Reveru, koja je bila u vlasništvu Ane Volš evidentiran je u registru okruga Safolk 29. decembra prošle godine. Čovek koji je bio uključen u prodaju, državnoj policiji u Masačusetsu izjavio je da je kuća kupljena na ime Ane Volš u januaru 2020. za 137.000 dolaza. U novembru prošle godine je puštena u prodaju i početna cena joj je bila 199.000 dolaza, ali je brzo prodata i to po gornjoj traženoj ceni od 220.000 dolara - prenose američki mediji.

Republika

Foto: Drustvene mreze

 

Navodi se da je prodaja zaključena 17. decembra.

- Dokumenta i iskaz dat policiji otkrivaju da je zapravo Anin suprug, Brajan Volš kao suprug prodavca potpisao dokumenta i priložio svoju vozačku dozvolu kao dokument kojim dokazuje da je to on - nova su otkrića u istrazi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na dokumentu vidi se da vozačka dozvola ističe 31. januara ove godine.

Podsećamo, suprug nestale Beograđanke tokom prvog pojavljivanja pred sudom odbacio je optužbe za ometanje istrage, a američki mediji prenose i da se čekaju rezultati veštačenja i analiza dokaza pronađenih u kući i na deponiji. Od toga, kako navode, zavisi i da li će protiv njega biti podignuta optužnica i za ubistvo supruge koja je poslednji put viđena u kući u novogodišnjoj noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading