PROCURIO SNIMAK SLOBE RADANOVIĆ NA KOM JE POTPUNO GO: Kadrovi iz hotelske sobe sa suprugom Jelenom ugledali svetlost dana!

Autor:

Zabava

11.01.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đuričanin objavila je kadrove supruga Slobe Radanovića iz hotela!

PROCURIO SNIMAK SLOBE RADANOVIĆ NA KOM JE POTPUNO GO: Kadrovi iz hotelske sobe sa suprugom Jelenom ugledali svetlost dana!

Foto: eStock

Sloba Radanović

Poznato je koliko su Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin zaljubljeni, kao i da svaki slobodan trenutak provode zajedno. 

Upravo tako je bilo i sinoć, kada su se osamili u hotelu, o čemu je pevačeva žena obavestila pratioce na Instagramu. 

Iako su mnogi očekivali da će se Sloba i Jelena provoditi do zore u hotelskoj sobi, njega je po svemu sudeći stigao umor od nastupa, pa je odmah zaspao. 

 

- Sloba i ja sami u hotelu - napisala je na storiju pevačeva supruga, a potom objavila nekoliko snimaka na kojima ga mazi.

Radanović je uživao bez majice u krevetu i bio je u dubokom snu, a Jelena ga je puna 4 sata češkala i sve vreme snimala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tina

11.01.2023 14:42

Uzivajte u vasoj ljubavi, ljubav je smisao zivota

Sanja

12.01.2023 01:00

🤣🤣🤣🤣🤣