DEJAN JE SREĆNIJE RUKE! Saša Matić se prisetio Božića i praznika u detinjstvu, spomenuo i brata, pa istakao: Ćerke sam učio TRADICIJI od malih nogu!

Autor:

Zabava

06.01.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić je otkrio kako slavi Božić.

DEJAN JE SREĆNIJE RUKE! Saša Matić se prisetio Božića i praznika u detinjstvu, spomenuo i brata, pa istakao: Ćerke sam učio TRADICIJI od malih nogu!

Foto: Photo: Kamarad produkcija

Saša Matić

Za pevača Sašu Matića i njegovu porodicu je Božić omiljeni praznik. Poštuju sve pravoslavne praznike i običaje, a s obzirom na to da Saša posti ceo post, tako vaspitava i ćerke Aleksandru i Taru. On se sada prisetio proslave Božića kada su on i njegov brat Dejan bili deca, te otkrio kako sada obeležava ovaj praznik.

- Sećam se da smo kao klinci išli kod bake u kuću, kao položajnici. Jedino je bila muka što u to vreme nije bio raspust za ove praznike, pa smo morali baš rano da ustanemo i da prvo odemo do bake, pa onda u školu na časove. Ustajali smo u šest, umesto u pola osam. Bilo je baš veselo - priča Saša koji dodaje:

Republika

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić o praznicima u detinjstvu

- Mnogo volim božićne rituale - i Badnji dan i veče. Ceo taj ritual je lep sam po sebi. Mi obično za Božić rano ustajemo i okupljamo se, pa nam dođu prijatelji. Više volim da neko dođe kod nas, nego da mi idemo negde.

Saša je otkrio i ko se najviše raduje ovom prazniku.

- Svi podjednako. Postio sam ceo božićni post. Svi smo porodično u duhu praznika. Dok su devojčice bile male, one su se najviše radovale. Božić je prilika da se svi okupimo. Moj tempo života je takav da šest dana u nedelji radim, a tu su konstantni nastupi i putovanja, te nemam često prilike da budem s decom. Što se tiče tradicije, ne razlikuje se mnogo od onoga kako slavi većina porodica. Poštujemo tradiciju i tome sam učio ćerke od malih nogu - rekao je pevač, pa otkriva ko je do sada imao najvšie sreće da pronađe paricu u česnici:

Republika

Foto: ATA Images

Saša Matić o Božiću

- Dejan je češće dobijao novčić nego ja kad smo bili mali. Bio je srećnije ruke. Prošle godine je starija ćerka izvukla paricu, pa se mlađa naljutila (smeh). Nije bilo nameštaljki nikakvih. Videćemo kako će biti ove godine - rekao je on za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading